Haagsche Bee - Nieuws Haagsche Bee - Informatie Haagsche Bee - Show & Tell Haagsche Bee - Leden Archief
Informatie over de HaagscheBee - 1999-2021

Wat is de HaagscheBee geweest De HaagscheBee is een maandelijkse bijeenkomst van liefhebbers van quilten, patchwork en merklappen. De Bee wordt geheel door vrijwilligers georganiseerd en er zijn geen commerciŽle belangen mee gemoeid.
Inlichtingen Inlichtigen over de Bee kan men telefonisch, bij voorkeur na 19.00 uur, krijgen bij:        

Doortje Liem tel: 070-3253131

Magda Korenhof tel: 070-7533120

U kunt natuurlijk ook e-mail sturen. theliemsaes@ziggo.nl

 

Over de website
www.haagschebee.nl
Deze website geeft informatie over de HaagscheBee. Men vindt er berichten en nieuwtjes over gebeurtenissen die voor de bezoekers van de Bee interessant zijn. Ook bevat het verslagen en foto's van eigen werk van de deelnemers. 
Privacy statement Op deze website worden geen persoonsgegevens opgeslagen of geregistreerd. Op deze website worden ook geen cookies geplaatst nog voor tracking of anderzins. Op deze website wordt geen gebruik gemaakt van Google Analytics.
Copyrights De rechten van alle foto`s op deze website berusten bij de haagschebee. Niets hiervan mag worden overgenomen dan na uitdrukkelijke toestemming van de beheerders van de haagschebee.nl
Vrijwaring De organisatoren van de HaagscheBee kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de onder haar auspiciŽn verrichte activiteiten. Deelname aan elk  van deze activiteiten is geheel vrijwillig en daarom  voor eigen rekening en risico van de deelnemers.

 

Naar bovenkant pagina